מלכת הפבלובה

עזבו את הלוק הקיטשי, פורימי המוששש. יש בה מעבר למראה החיצוני, המנה הזו כל כך טעימה שלא תרצו לשלוח אותה. קרם מסקרפונה, מרנג פריך, תותים עסיסיים, מנת מלכים.

השנה מצאתי את מה שחיפשתי כבר שנים, תבניות חד״פ בקוטר 18 ס״מ שנכנסות כמעט בול בכתר הפשוט שנמכר בכל חנות תחפושות במחיר של כשישה שקלים. היקום ויצרני הכלים החד פעמיים מתאחדים לכבוד חגיגות השבעים להכתרה של המלכה אליזבט, בת התשעים וחמש. לונג ליב דה קווין! חגיגות יום האשה שמח לכולנו, ובמיוחד למלכות.

לכל הרעיונות למשלוחי מנות לחצו כאן, במחלקה של פורים בבלוג.

מלכת הפבלובה


המרכיבים לארבעה משלוחי מנות בתבנית עגולה בקוטר 18 ס״מ


4 תבניות קוטר 18
4 כתרים קוטר 18
2 שמנת מתוקה
50 גרם א. סוכר
1 מסקרפונה
400 גרם ביסקוויטים
200 גרם חמאה
2 חבילות תותים נקיים בלי עלים
120 גרם מיני מרנג לבן


אופן ההכנה


מרסקים לפירורים את הבסקוויטים, במעבד מזון או במכות מערוך על שקית סגורה.

מערבבים את הבסקוויטים בקערה עם חמאה מומסת.

משטחים את התחתית בתבניות, ומכעבירים אותן למקרר.

שימו לב – כדי שצורת הפבלובה לא תימעך, יש להכניס את התבנית עם הקרם לתוך חישוק הכתר לפני העיטור בתותים ומרנג.

בקערת המערבל מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר וגבינת מסקרפונה. כשהקרם הופך לסמיך ואחיד מחלקים אותו לארבעת התבניות ומיישרים.

מעטרים את התבניות בכתר של תותים שלמים, מפזרים בפנים חופן מיני מרנג לבן ושומרים בקירור. אפשר להכין יומיים לפני ההגשה או המשלוח.

בהצלחה ופורים שמח!

Comments

comments

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

כל המתכונים, כל הסיפורים, מייל אחד לתיבה האישית

Skip to content